Optimaal genieten van uw hobby's

Een gewone leesbril biedt scherp zicht op zo'n 40 cm afstand. Verre van ideaal voor bijvoorbeeld computerwerk of tijdens een kaartspel.

Een beeldscherm- / hobbybril is hiervoor de beste oplossing. Dit is een montuur met speciale brillenglazen, ontworpen om het gebied tussen de 40 en 100 cm scherp te kunnen zien. Met deze bril behoudt u zoveel mogelijk een natuurlijke houding en voorkomt u extra inspanning waarmee de kans op vermoeide of geïrriteerde ogen wordt verkleind.

Bril tijdens het sporten

Regelmatig adviseren en leveren wij ook brillen geschikt om mee te sporten. Naast een andere benadering van het benodigde glas, kijken we dan ook specifiek naar de flexibiliteit en stevigheid van het montuur. Tijdens het sporten moet de bril uiteraard nog steeds comfortabel zitten, maar ook bestand zijn tegen eventuele invloeden van buitenaf. 

Meer weten?

Heeft ook wel eens problemen met zicht of een gewone bril in bepaalde situaties? Maak dan een afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden met beeldscherm-, bescherm- of sportbrillen