Basiskeuze: harde of zachte lenzen?

Er zijn geen twee ogen gelijk. Daarom is het van belang dat u goed passende contactlenzen draagt die met zorg zijn aangemeten. WIJ HBBEN EEN RUIME KEUZE AAN CONTACTLENZEN VOOR U, VAN HARDE TOT ZACHTE CONTACTLENZEN. OOK ZIJN WIJ DEALER VAN NACHTLENZEN. EN ZELFS SPECIALIST IN HARDE (KERATOCONUS) LENZEN. AL ONZE LENZEN ZIJN ZUURSTOFDOORLATEND. 

Keuze is afhankelijk van enkele factoren

De gemeten oogsterkte | Kromming van het oog | Conditie van het oog | Kwaliteit van het traanvocht | Hobby's, sport, enz.

Aanpassen van lenzen v.a. €65,00 *wijzigingen in lenssystemen en voorwaarden altijd voorbehouden

Meer weten? Kom langs, er is altijd een contactlenspecialist aanwezig

Voor het vakkundig aanmeten van uw contactlenzen maakt u een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. Dat geldt natuurlijk ook voor uw periodieke controleafspraken kunt u bij ons terecht. Laat minimaal 1 tot 2 keer per jaar uw ogen controleren bij het dragen van contactlenzen. Dat voorkomt problemen en vermindering van uw zicht. 

 

Tips voor lensdragers

VEEL LENSDRAGERS VERGETEN DAT ZE NAAST HUN LENZEN TOCH NOG EEN BRIL NODIG HEBBEN. LENZEN HOREN IN BASIS HELAAS NIET OP UW OGEN EN SLUITEN DE OGEN AF VAN ZUUSTOF. ONDANKS DAT DE LENZEN HOOG ZUURSTOFDOORLATEND ZIJN WORDT DIT IN DE LOOP VAN DE DAG MINDER EN KAN ZELFS TE WEINIG ZIJN.  ALS DE LENZEN TE LANG PER DAG GEDRAGEN WORDEN KAN DIT TOT PERMANETE SCHADE LEIDEN AAN HET OOG WAT EEN VERMINDERT ZICHT OPLEVERT.

EEN BRIL NAAST DE LENZEN IS DUS GEEN OVERBODIGE LUXE EN VOORKOMT DAT U BLIJVENDE SCHADE OVERHOUD AAN HET OP DE VERKEERDE MANIER DRAGEN EN HET NIET OP TIJD VERVANGEN VAN DE LENZEN. Vervang bovendien minimaal 2 keer per jaar uw lenshouder.